Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Žena chtěla řešit s expřítelem dluhy. Z bytu ho odvezla sanitka s bodnou ranou v zádech

Pozvání do bytu k bývalé partnerce skončilo pro muže z Olomoucka rychlým transportem do Fakultní nemocnice Olomouc. Po hádce mu totiž žena zabodla nůž do zad. Kriminalisté ji obvinili z těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. V případě odsouzení jí hrozí tři až deset let za mřížemi.

V garážích v Hranicích zloděj očesal historické motocykly. Ukradl součástky za tři čtvrtě milionu

Z garáží v Hranicích neznámý zloděj v polovině tohoto týdne ukradl součástky k historickým motocyklům a například i helmu Wehrmacht za tři čtvrtě milionu korun. Pachateli za to hrozí až pět let vězení.

 

Čtyřicetiletá žena pozvala v pátek 14. října svého bývalého přítele do bytu v centru Olomouce, zřejmě kvůli nedořešeným dluhům ale došlo k hádce. Konflikt eskaloval až k fyzické potyčce. Tu žena ukončila bodnutím svého expřítele do zad.

„Tísňovou linku 158 kontaktovala nakonec sama žena se sdělením, že byla fyzicky napadena ze strany svého přítele. Zasahující policisté zjistili, že na místě se nacházející dvaatřicetiletý muž utrpěl krvácející bodné zranění, se kterým jej přivolaní zdravotníci transportovali do Fakultní nemocnice Olomouc,“ vylíčila policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Zatímco přítomnost alkoholu v organismu útočnice vyloučila dechová zkouška, orientační test na drogy ukázal pozitivní výsledek na metamfetamin. „Krátce po činu ji policisté zadrželi a umístili do policejní cely. Zadržená žena nebyla v minulosti pravomocně odsouzena pro trestný čin a stejně tak nebyla ani nikdy projednávána pro jakékoliv přestupkové jednání,“ konstatovala mluvčí Vaňharová s tím, že žena bude v průběhu trestního stíhání na svobodě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, ublížení na zdraví, nůž, Olomouc, policie, hádka, konflikt, Policie ČR, Fakultní nemocnice Olomouc, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena chtěla řešit s expřítelem dluhy. Z bytu ho odvezla sanitka s bodnou ranou v zádech  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.