Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Dívky natočily muže, jak masturbuje ve vlaku z Přerova do Olomouce. Policie pátrá po jeho totožnosti

Policie pátrá po totožnosti muže, který na konci října masturboval ve vlaku z Přerova do Olomouce. Okolo seděly dívky, kterým se to nelíbilo a muže nakonec natočily. Policie případ vyšetřuje jako výtržnictví a žádá veřejnost o spolupráci.

VIDEO: Kamery natočily zlodějku, jak v Olomouci krade oblečení. Policie pátrala po její totožnosti

Policie pátrala po totožnosti ženy, kterou bezpečnostní kamery v olomouckém nákupním centru zachytily při krádeži oblečení. Policie se obrací na veřejnost, zda někdo dotyčnou ženu nezná. Ukradla oblečení v hodnotě přes 12 tisíc korun a hrozí jí...

Případ se stal v pondělí 24. října kolem poledne ve vlaku směřujícího z Přerova do Olomouce.

"Do vlaku nastoupil neznámý muž a sedl si přes uličku od dvou mladých žen, které seděly naproti sobě. Naproti muži seděla u okna ještě další neznámá dívka. Při jízdě začal před dívkami onanovat a nemínil v tom přestat, ani když ho upozornily na jeho nevhodné chování. Zareagoval až na mobilní telefon, který jedna z poškozených vytáhla a začala ho natáčet. Zvedl se ze sedadla, odešel dál do vlaku a vystoupil v Olomouci," popsala mluvčí přerovské policie Miluše Zajícová.

Kriminalisté si opatřili také kamerové záznamy z podchodu vlakového nádraží v Přerově, na kterých je podezřelý muž zachycen. Za výtržnictví mu hrozí až dva roky vězení.

"Vzhledem k tomu, že se nám doposud nepodařilo zjistit jeho totožnost, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Prosíme o sdělení jakýchkoliv informací, které by vedly k jeho ztotožnění na bezplatnou linku 158 nebo na telefon stálé služby 974 778 651. Děkujeme za spolupráci," vyzvala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky masturbace, muž, vlak, dívky, fotografie, pátrání, policie, Přerov, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Zuna

Když se ho nepodaří policii ztotožnit, tak to udělají média . Musí to být neočkovaný rus bez roušky aby to bylo pro ovce stravitelné.

Pátek, 11. listopadu 2022, 21:14Odpovědět

Dívky natočily muže, jak masturbuje ve vlaku z Přerova do Olomouce. Policie pátrá po jeho totožnosti  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.