Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

VIDEO: Zloděj ukradl z dodávky v Přerově číšnický flek s téměř 20 tisíci korunami. Zachytily ho kamery

Policie pátrá po zloději, který v Přerově z nezamčené dodávky ukradl číšnický flek s téměř 20 tisíci korunami. Peněženka byla položená za sedadlem řidiče. Pachatel po krádeži z místa rychle utekl, zachytily ho však bezpečnostní kamery.

Dívky natočily muže, jak masturbuje ve vlaku z Přerova do Olomouce. Policie pátrá po jeho totožnosti

Policie pátrá po totožnosti muže, který na konci října masturboval ve vlaku z Přerova do Olomouce. Okolo seděly dívky, kterým se to nelíbilo a muže nakonec natočily. Policie případ vyšetřuje jako výtržnictví a žádá veřejnost o spolupráci.

Krádež se stala v pondělí 31. října v ulici Kosmákova v Přerově okolo poledne. Z neuzamčeného vozidla Mercedes – Benz zloděj vzal číšnický flek v hodnotě 150 korun s finanční hotovostí 18 500 korun. Policie událost vyšetřuje pro trestný čin krádež.

"Z místa události byly zajištěny kamerové záznamy, na kterých je zachycen pachatel krádeže, kterým je s největší pravděpodobností muž bílé pleti, který je oblečen v černých kalhotách, tmavé bundě či mikině a tmavé vestě, která má na zádech bílý pruh. Z vesty či bundy tmavé barvy vyčuhuje světle hnědá kapuce. Podezřelý muž má na hlavě červenou kšiltovku a přes záda jakoby černou ledvinku," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud by muže někdo poznal a mohl by sdělit jakékoliv informace o jeho totožnosti, policie prosí o zkontaktování na bezplatné lince 158 nebo na telefonním čísle dozorčí služby 974 778 651. "Za spolupráci děkujeme," dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zloděj, kamera, dodávka, krádež, číšnický flek, škoda, policie, pátrání, Přerov, Mercedes-Benz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj ukradl z dodávky v Přerově číšnický flek s téměř 20 tisíci korunami. Zachytily ho kamery  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.