Počasí dnes10 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

VIDEO: Spícího muže obral v centru Olomouce o mobil. Policie žádá veřejnost o pomoc

S žádostí o pomoc s případem prosincové krádeže se obracejí olomoučtí policisté na veřejnost. Neznámý pachatel ukradl v brzkých ranních hodinách muži spícímu na ulici Palackého v centru Olomouce tašku, ve které měl oblečení a mobilní telefon. Policie má k dispozici kamerový záznam.

12. prosince 2022 krátce před šestou hodinou ranní přicházel neznámý muž od náměstí Národních hrdinů do ulice Palackého a zastavil se u jednoho z vchodů do bytových domů. Chvíli manipuloval s mobilním telefonem a poté se vydal směrem k člověku, který opodál vsedě spal na schodu u dalšího vstupu do domu.

Strážníci na poslední chvíli zachránili muže, který chtěl v Černovíře skočit pod vlak. Zastavili provoz

Olomoučtí strážníci a policisté na poslední chvíli zachránili muže, který chtěl v Černovíře skočit pod vlak. Hlídky utíkaly po kolejích a svítilnou zastavily blížící se soupravu. Opodál pak dostihli mladšího muže, který přiznal, že chtěl skončit...

„Dosud neznámý pachatel využil situace a odcizil spícímu muži tašku, která obsahovala oblečení a mobilní telefon. Způsobenou škodu si okradený předběžně vyčíslil na 20 tisíc korun,“ konstatovala policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Policisté by nyní ocenili pomoc s identifikací neznámého lapky. „Pokud by někdo z občanů muže zachyceného na videozáznamu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty na telefonním čísle 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ říká mluvčí Vaňharová s tím, že informace mohou lidé zaslat také e-mailem na adresu ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, krádež, pátrání, totožnost, Olomouc, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Spícího muže obral v centru Olomouce o mobil. Policie žádá veřejnost o pomoc  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.