Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Neznámý pachatel neprávem užíval apartmán v Přerově, policie hledá svědky z videozáznamu

Dosud neznámý člověk na začátku letošního ledna neoprávněně bydlel v apartmánu v Přerově, policie by pro vypátrání osoby chtěla využít i poznatky od svědků. V souvislosti s případem tak pátrá po totožnosti muže a ženy s dítětem, kteří by mohli poskytnout důležité informace.

Neznámý pachatel v době od 3. do 7. ledna neoprávněně užíval apartmán, který náleží ke komplexu společnosti a nachází se na ulici Škodova v Přerově. „Do budovy vstupoval hlavními dveřmi po zadání vstupního zabezpečovacího kódu a do apartmánu se dostal za pomoci příslušného klíče, který se nachází ve volně přístupných schránkách recepce budovy. Společnosti z Prahy tím neznámý pachatel způsobil prozatím nevyčíslenou škodu,“ vysvětlila policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že případ prověřuje policie pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněný zásah do práva k domu, bytu nebo nebytovému prostoru.

Americkému generálovi poslala všechny úspory i intimní fotky. Podvodník pak ženu vydíral

Virtuální vztah s americkým generálem na misi v Sýrii přišel draho dvaapadesátiletou ženu z Olomoucka. Ta uvěřila legendě internetových šejdířů a na neznámé účty naposílala přes 600 tisíc korun. Ženě při řešení situace internetového přítele...

Policistům se zatím nepodařilo určit pachatele, k dispozici ale mají kamerový záznam. „Na něm se nachází muž a žena s dítětem, kteří by nám mohli pomoci s objasněním případu a k tomu bychom potřebovali znát jejich totožnost. Pokud by muže nebo ženu na záznamu někdo poznal a mohl by nám sdělit jakékoliv informace vedoucí k odhalení jejich totožnosti, prosíme o zkontaktování na bezplatné lince 158,“ obrací se s prosbou na veřejnost za Policii ČR mluvčí Zajícová.   

Ohodnoť článek

Foto Stanislav Heloňa

Štítky Krimi, pátrání, svědci, byt, apartmán, Přerov, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý pachatel neprávem užíval apartmán v Přerově, policie hledá svědky z videozáznamu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.