Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Zloděj se vloupal do domu v Olomouci, oblekl se do dámských šatů a lehl si na postel. Tam ho našli policisté

V jednom z domů na okraji Olomouce policisté dopadli zloděje, který se převlekl do dámských šatů a lehl si na pohovku v pokoji pro hosty. Dámské oblečení zloděj předtím ukradl z auta zaparkovaného před domem. Nyní mu hrozí až tři roky vězení.

Zloděj řádil v zahrádkářské kolonii u Přerova. Opil se, pozvracel zařízení a pak ho zatkla policie

V zahrádkářské kolonii Staré rybníky v Přerově řádil zloděj. Vykradl několik chat, poškodil a pozvracel zařízení a nakonec se opil tak, že ho druhý den přímo na místě zatkla policie. Recidivista měl téměř tři a půl promile a nyní mu hrozí až tři...

Oznámení o vloupání do novostavby na periferii Olomouce policie obdržela v neděli krátce po půl deváté večer na linku 158.

"Na místo se ihned dostavili policisté, kteří z důvodu násilného vniknutí do domu provedli prohlídku celého objektu. V horním patře domu nalezli v pokoji pro hosty na pohovce ležícího cizího muže, který měl na sobě dámské šaty a péřovou vestu. Policisté jej zadrželi a během prohlídky u něj nalezli několik hodnotných věcí patřících majiteli domu. Ani oděv, který měl nezvaný host na sobě, nebyl jeho, patřil taktéž obyvatelům domu," popsala mluvčí policie Petra Vaňharová.

Vyšetřování ukázalo, že třiadvacetiletý mladík vlezl rovněž do odemknutého auta zaparkovaného na oploceném pozemku. Z vozu mimo jiné ukradl i dámské šaty, ve kterých ho policisté později našli. "Uvnitř vozu došlo i k poškození přístroje se senzory. Celková způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na téměř 150 tisíc korun," dodala mluvčí.

Policisté případ vyšetřují pro přečiny porušování domovní svobody, poškození cizí věci a krádež. Mladíkovi nyní hrozí až tři roky za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, mladík, dámské šaty, krádež, vloupání, dům, oblečení, policie, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se vloupal do domu v Olomouci, oblekl se do dámských šatů a lehl si na postel. Tam ho našli policisté  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.