Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

V protisměru po D1. Policie pátrá po řidiči, který se otočil na dálnici u Lipníku

Případ jízdy auta v protisměru po dálnici D1 vyšetřují policisté z dálničního oddělení Kocourovec. Neznámý řidič se otočil na autostrádě nedaleko Lipníku nad Bečvou a vyrazil nesprávným směrem. Osobní auto zachytily kamery, policie se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc.

Dvě děti v autě a dvě a půl promile v dechu. Policisté na Prostějovsku stíhají nezodpovědnou ženu

Ani dvě a půl promile alkoholu a odebraný řidičský průkaz nezabránily ženě na Prostějovsku v řízení auta. Policisté ji navíc přistihli v momentě, kdy na zadních sedadlech vozu seděly její dvě nezletilé děti. Pod vlivem za volantem navíc...

Dosud neznámý řidič tmavě modrého osobního auta typu combi jel 19. dubna po 16. hodině po dálnici D1 od Přerova na Ostravu. Na 297,5 kilometru u Lipníku nad Bečvou se měl podle policejního mluvčího Libora Hejtmana šofér s autem otočit a vracet se zpět v protisměru levým jízdním pruhem. „Z dosavadních poznatků nebylo zjištěno, že by došlo k omezení či ohrožení účastníků silničního provozu daného jízdního směru,“ uvedl mluvčí Hejtman.

Podle zjištění policie by se mělo pravděpodobně jednat o vůz značky Kia, konkrétní vozidlo a jeho majitele se zatím ale určit nepodařilo. Se žádostí o pomoc při pátrání se obrací na širokou veřejnost. Informace od svědků či záznamy z palubních kamer by mohly přispět k určení vozidla. „Svědci, kteří by svými informacemi mohli přispět k ustanovení vozidla či jeho řidiče, ať prosím kontaktují policisty dálničního oddělení Kocourovec na čísle 974 762 751 nebo kdykoliv bezplatnou telefonní linku 158,“ vyzval Libor Hejtman.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Pátrání, policie, auto, jízda v protisměru, Lipník nad Bečvou, D1, Olomouc, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V protisměru po D1. Policie pátrá po řidiči, který se otočil na dálnici u Lipníku  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.