Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Náplní do per odnesly za třináct tisíc. Policie hledané ženy našla s přispěním veřejnosti

Od dubna vyšetřují policisté případ krádeže náplní do gelových per v jednom z přerovských papírnictví. Dvojice žen měla po tomto zboží značnou poptávku, na prodejní ploše si nelegálně přivlastnila stovky kusů náplní za bezmála třináct tisíc korun. Celou akci ovšem detailně snímal kamerový systém obchodu. Policie pak s přispěním veřejnosti zjistila jejich totožnost.

Do přerovského papírnictví na Lipnické ulici přišly dvě ženy ve čtvrtek 6. dubna 2023 v odpoledních hodinách a zaujaly je náplně do gelového pera značky Pilot. Po jejich návštěvě zmizelo přes 250 kusů těchto součástí psacích potřeb a událost se škodou takřka 13 tisíc si převzali k vyšetřování policisté z obvodního oddělení Přerov 2.

Žena z Prostějovska prodávala boty za dvě stovky, přes noc jí podvodník stáhl z konta čtvrt milionu

Tři další případy lidí podvedených při snaze prodat zboží přes internet řeší policisté v Olomouckém kraji. Celková škoda se blíží půl milionu korun. Největší ztrátu zaznamenala žena z Prostějovska, která chtěla prodat používané boty za 200 korun....

V závěru minulého týdne se policisté obrátili na veřejnost se žádostí o pomoc s identifikací osob zachycených na videozáznamu. Posun ve vyšetřování skutečně přišel. „Ženy se nám podařilo již ztotožnit. Děkujeme veřejnosti a médiím za pomoc s pátráním,“ uvedl v pondělí policejní mluvčí Libor Hejtman.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, krádež, papírnictví, Přerov, pátrání, Policie, výzva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náplní do per odnesly za třináct tisíc. Policie hledané ženy našla s přispěním veřejnosti  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.