Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Mladík rozbil čelní sklo na jedoucím autě, výtečníka zpacifikoval řidič i policisté

Výtržnické choutky zřejmě přemohly v centru Olomouce mladíka, když se v opilosti rozhodl hodit proti jedoucímu autu neznámý předmět. Na vozu rozbil čelní sklo, řidič ale bleskově reagoval a třiadvacetiletého muže zadržel až do příjezdu policistů.

K oznámení o rozbitém čelním skle nezjištěným předmětem vyjížděli policisté do centra Olomouce v sobotu po 21. hodině. Nepříjemnost měl na svědomí třiadvacetiletý muž, který svým činem naštěstí nikoho nezranil. Majiteli automobilu se mladíka podařilo chytit a k vyřešení incidentu přivolat policisty.

Fantom ze zahraničního Mercedesu: po bouračce do svodidel nechal auto stát na D46 a zmizel

Zdemoloval(a) provizorní značení na dálnici, vůz Mercedes nechal(a) na dálnici a zmizel(a). Neobvyklou dopravní nehodu řeší policisté z dálničního oddělení Kocourovec. Při objasňování případu z dálnice D46 žádají o pomoc i veřejnost, která by...

„Jakmile výtečník spatřil blížící se policejní hlídku, pokusil se uprchnout. Jeho úmysl mu však nevyšel, zakročující policisté jej dostihli a za použití donucovacích prostředků zpacifikovali. Následně u mladíka provedli dechovou zkoušku, při které nadýchal přes jednu promile,“ konstatovala policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Neuváženým jednání mladého muže se bude zabývat správní orgán kvůli podezření ze spáchání přestupku proti majetku, škoda se podle předběžných odhadů pohybuje okolo šesti tisíc korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, rozbité čelní sklo, poškození auta, Olomouc, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík rozbil čelní sklo na jedoucím autě, výtečníka zpacifikoval řidič i policisté  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.