Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zamčený bicykl zmizel z centra Olomouce během chvilky. Policie pátrala po neznámé dvojici

Při vyšetřování dubnové krádeže jízdního kola v Olomouci policisté žádali o pomoc veřejnost. Čin u obchodní galerie Moritz zachytily kamery, policie tak pátrala po neznámém muži a ženě. Majiteli bicyklu vznikla škoda přes třináct tisíc korun.

"Veřejnosti děkujeme za spolupráci, policisté totožnost obou osob již znají," uvedla policie.
Okolo půl osmé večer 4. dubna si neznámý muž v centru Olomouce vyhlídl zamčené kolo u jednoho z nákupních center a po krátkém úsilí už na cizím dopravním prostředku odjížděl pryč. Na místo přicházel v doprovodu neznámé ženy. Oba hledala policie.

Mladík rozbil čelní sklo na jedoucím autě, výtečníka zpacifikoval řidič i policisté

Výtržnické choutky zřejmě přemohly v centru Olomouce mladíka, když se v opilosti rozhodl hodit proti jedoucímu autu neznámý předmět. Na vozu rozbil čelní sklo, řidič ale bleskově reagoval a třiadvacetiletého muže zadržel až do příjezdu policistů.

„Policisté zajistili videozáznam, na kterém jsou muž se ženou zachyceni. Pokud by je někdo z občanů poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na telefonním čísle 974 766 651, případně kdykoliv bezplatnou telefonní linku 158,“ vyzvala policejní mluvčí Petra Vaňharová. Doplnila, že hmotná škoda byla vyčíslena na více než třináct tisíc korun. Za přečin krádeže ukládá trestní zákoník mimo jiné postih ve formě až dvouletého pobytu za mřížemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky Krimi, krádež, kolo, krádež kola, pátrání, totožnost, Olomouc, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zamčený bicykl zmizel z centra Olomouce během chvilky. Policie pátrala po neznámé dvojici  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.