Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dej sem peníze, nebo tě zabiju, domáhala se na úřadě v Přerově starší žena sociálních dávek

Nataženou pěstí a smrtí vyhrožovala úřednici na přerovském magistrátu dvaašedesátiletá žena poté, co se tam neúspěšně dožadovala sociálních dávek. Agresivní seniorku zatkla policie, nyní jí hrozí až tři roky vězení. Zraněn nebyl nikdo.

Pokud budeš svědčit, zlikviduju tě, vyhrožoval lupič z ubytovny v Hranicích přepadenému. Skončil ve vazbě

Ve vazbě skončil čtyřiapadesátiletý muž obviněný z loupeže, který vyhrožoval své oběti likvidací, pokud proti němu bude svědčit u soudu. Oba dva muži bydlí na ubytovně v Hranicích a jsou bez domova. Agresorem je recidivista s desítkou záznamů v...

Policie zahájila trestní řízení pro trestný čin vyhrožování s cílem působit na úřední osobu poté, co dvaašedesátiletá žena včera dopoledne přišla do jedné z kanceláří přerovského magistrátu řešit dávky sociální podpory.

"Její způsob dožadování se dávky na nesvéprávnou dceru byl ale poněkud nestandardní. Po předchozí komunikaci s pracovnicí úřadu, která jí sdělila, že dávka jí byla vyplacena již před deseti dny, a na další tudíž nemá nárok, k ní přistoupila a peněz se chtěla domoci násilím. Pěstí nataženou k jejímu obličeji jí vyhrožovala slovy: dej sem ty peníze, nebo tě zabiju," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Úřednice dostala strach, a protože ženu znala, připravila si na případnou obranu paralyzér, který měla na stole. Ženu se jí nakonec podařilo dostat na chodbu a poté okamžitě přivolala policii.

"Při incidentu naštěstí nedošlo k újmě na zdraví ani ke škodě na majetku. Podezřelá byla přivolanými policisty převezena na služebnu," uvedla mluvčí. Nyní jí hrozí až tři roky vězení.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky vyhrožování, smrt, dávky, žena, úřednice, úřad, peníze, policie, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blanka Košeljová

A tímto způsobem si určité skupiny vše vydupou.

Pátek, 26. května 2023, 14:09Odpovědět

Dej sem peníze, nebo tě zabiju, domáhala se na úřadě v Přerově starší žena sociálních dávek  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.