Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

VIDEO: Olomoučtí kriminalisté vyšetřují závažný zločin. Pátrali po totožnosti neznámého muže z obchodu

Kriminalisté z Olomouce se obrátili s prosbou o pomoc při určení totožnosti neznámého muže z olomouckého supermarketu. Dotyčného hledala policie kvůli vyšetřování zvlášť závažného trestného činu, kvůli počáteční fázi prověřování zatím bližší informace nejsou k dispozici. "Totožnost muže již známe," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Samotář ze Šumperska je přes měsíc nezvěstný. Policie žádá o pomoc veřejnost

Třiatřicetiletého muže ze Šumperska už přes měsíc pohřešuje jeho rodina, policistům se ho zatím nepodařilo vypátrat. Hledaný odešel z domova a blízkým nedal žádnou zprávu, kam má namířeno. Policie se obrací na veřejnost s prosbou o pomoc.

Muže zachytily ve čtvrtek 25. května při nakupování v jednom z olomouckých Kauflandů kamery, nyní policisté žádají o pomoc při snaze o jeho identifikaci. O jaký případ se jedná a jakou roli v něm neznámý zastává, policie nesdělila. „Vzhledem k tomu, že prověřování je na samotném začátku a s ohledem na právě probíhající úkony trestního řízení, není aktuálně možné poskytnout k případu bližší informace,“ uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová s tím, že pátrání se pojí se zvlášť závažným zločinem.

„Žádáme občany, kteří by muže zachyceného na videozáznamu, poznali nebo by disponovali informacemi, které by pomohly ke zjištění jeho totožnosti, ať kontaktují policisty prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky Krimi, pátrání, policie, zločin, obchod, Policie ČR, Olomouc, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Olomoučtí kriminalisté vyšetřují závažný zločin. Pátrali po totožnosti neznámého muže z obchodu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.