Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Mladík z Jesenicka masturboval při videohovoru s neznámou ženou. Stal se terčem vydírání

Nepřiměřená důvěra a neopatrnost při online sdílení intimních momentů se nevyplatila třiadvacetiletému mladíkovi z Jesenicka. Konverzace na sociálních sítích s cizí ženou se vyvinula až k videohovoru, při kterém se muž sebeuspokojoval. Neznámý pachatel mu ale záhy začal vyhrožovat zveřejněním záznamu.

Také přes videohovor komunikoval ve čtvrtek třiadvacetiletý mladík s neznámou ženou a konverzace se stočila až k autoerotice. Sebeuspokojování muže chtěl zneužít neznámý pachatel. „Kontaktoval jej s výhružkami, že pokud nezaplatí požadovanou finanční částku, rozešle nahraný intimní obsah jeho přátelům,“ přiblížila policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Kriminalisté z Prostějova vyšetřují znásilnění. Hledají i svědky, kteří mohli potkat pachatele

Neznámý pachatel znásilnil na cyklostezce v katastru obce Mořice na Prostějovsku mladou ženu. Incident se stal uplynulý víkend, v noci ze soboty na neděli. Po pachateli policie intenzivně pátrá, s žádostí o pomoc se obrací nyní i na případné...

Mládenec pospíchal ještě ten den na policii, kde vylíčil svou nepříjemnou situaci. Jeseničtí policisté tak případ prověřují jako přečin vydírání. „V případě dopadení, prokázání viny a odsouzení hrozí pachateli trest odnětí svobody na šest měsíců až čtyři léta nebo peněžitý trest,“ uvedla mluvčí Vaňharová. Ta současně apeluje na obezřetnost nejen při komunikaci přes sociální sítě.

„Pokud hodláte sdílet své fotky a videa s intimním obsahem, důkladně zvažte, komu a jaké informace a materiály o sobě poskytnete. V případě, že se stanete obětí podvodníka, který na Vás vyvíjí nátlak, v žádném případě mu již nic dalšího neposílejte a neprodleně kontaktujte policisty,“ zdůrazňuje policistka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Krimi, vydírání, masturbace, videohovor, intimní video, internet, sociální sítě, Policie ČR, Jeseník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík z Jesenicka masturboval při videohovoru s neznámou ženou. Stal se terčem vydírání  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.