Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Počkala až partner usne a zaútočila nožem. Kriminálka vyšetřuje pokus vraždy v Mohelnici

Večerní popíjení alkoholu a partnerská hádka v jednom z bytů v Mohelnici vyústila v sobotu v noci až ve vraždu ve stádiu pokusu. Pětadvacetiletá žena vyčkala, až její přítel usne a bodla ho nožem do hrudníku. Zraněný mladík dokázal utéct a zavolat si pomoc. Pachatelku zadrželi policisté, hrozí jí až dvacet let vězení.

Hrozivá agrese na Šumpersku. Mladík bil ženu francouzskou holí, zklidnil ho až policejní taser

Obvinění hned z několika trestných činů a hrozbu víceletého pobytu ve vězení mají na kontě po abnormálně agresivních incidentech dva mladíci ze Šumperska. Oba se pustili i do přivolaných policistů. Dvacetiletý muž napadl svou matku, francouzskou...

V sobotu po třetí hodině v noci přijali policisté informaci, že v bytě v Mohelnici napadla šestadvacetiletého mladíka nožem jeho o rok mladší přítelkyně. Policisté ženu na místě zadrželi, ta ale tvrdila, že se její partner bodl nožem sám. Případ si převzali krajští kriminalisté. Ti zjistili, že pár popíjel večer alkoholické nápoje a došlo k hádce. „Muž následně odešel spát do ložnice. Na to čekala jeho přítelkyně. Vzala do ruky kuchyňský nůž a potmě vešla do ložnice. Přistoupila k posteli, kde ležel její přítel a napadla jej ranou směřovanou do oblasti hrudníku. Poškozený se po započetí útoku začal aktivně bránit, nato se mu podařilo z bytu utéct a přivolat si lékařskou pomoc,“ vylíčil krajský policejní mluvčí Libor Hejtman.

Záchranka transportovala mladého muže s bodnořezným a řezným zraněním do olomoucké fakultní nemocnice. Pětadvacetiletou ženu poslal soud na návrh kriminalistů a státního zástupce do vazby. „Z dosavadních poznatků vyplývá, že se rozhodla úmyslně zavraždit přítele. Motivem činu byly zřejmě dlouhodobé spory mezi partnery. Žena nebyla v minulosti trestně stíhaná,“ doplnil mluvčí Hejtman s tím, že za zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu hrozí trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Krimi, vražda, pokus vraždy, Mohelnice, vražda Mohelnice, napadení, útok, nůž, Policie ČR, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počkala až partner usne a zaútočila nožem. Kriminálka vyšetřuje pokus vraždy v Mohelnici  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.