Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Loupež začala kebabem. Agresor zbil v Prostějově pracovníka občerstvení do bezvědomí

Až desetiletý pobyt za mřížemi hrozí agresorovi, který napadl a oloupil pracovníka rychlého občerstvení v Prostějově. Mladík obsluhu gastronomického zařízení po konci provozní doby zmlátil a v bezvědomí nechal v kuchyňce. Z pokladny pak odnesl několik tisíc korun. Násilníka policisté dopadli během několika hodin.

V krajně nepříjemnou situaci se změnil konec čtvrteční směny pro pracovníka rychlého občerstvení v Prostějově. O půl desáté večer přišlo k prodejně několik lidí a jeden z nich žádal připravení kebabu.

Počkala až partner usne a zaútočila nožem. Kriminálka vyšetřuje pokus vraždy v Mohelnici

Večerní popíjení alkoholu a partnerská hádka v jednom z bytů v Mohelnici vyústila v sobotu v noci až ve vraždu ve stádiu pokusu. Pětadvacetiletá žena vyčkala, až její přítel usne a bodla ho nožem do hrudníku. Zraněný mladík dokázal utéct a...

„Pracovník mu odpověděl, že už má po zavírací době, všechno uklizené a odmítl mu vyhovět. Reakce byla nečekaná, násilník se začal chovat agresivně, poškozeného zatlačil do provozovny a fyzicky ho napadl. Po nějaké době se zbitý muž probral z bezvědomí v prostoru kuchyňky a přivolal si pomoc,“ přiblížila policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že přepadený muž zjistil, že v pokladně provozovny chybí nejméně šest tisíc korun.

Ihned se rozběhlo pátrání po pachateli a v pátek dopoledne už byl čtyřiadvacetiletý útočník na policejní služebně. „Vzhledem ke zjištěným okolnostem byl z naší strany vydán podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Státní zástupce návrh podal a soudce jej akceptoval. Obviněný byl z cely převezen do vazební věznice, kde bude čekat na rozhodnutí soudu. Za trestný čin loupež mu hrozí trest odnětí svobody od dvou do deseti let,“ doplnila mluvčí Policie ČR.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Krimi, loupež, loupežné přepadení, násilí, loupež Prostějov, kebab, rychlé občerstvení, Policie ČR, Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stanislav Horak

Dávejte plné sazby

Úterý, 29. srpna 2023, 09:59Odpovědět

Loupež začala kebabem. Agresor zbil v Prostějově pracovníka občerstvení do bezvědomí  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.