Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Neznámý muž mohl vidět v Bohuňovicích pachatele. Policie žádá o pomoc při pátrání

Srpnový případ porušování domovní svobody v Bohuňovicích prověřují šternberští policisté, s vypátráním pachatele by mohl pomoct neznámý muž z videozáznamu. S žádostí o jeho identifikaci se strážci zákona obrací na širokou veřejnost.

VIDEO: Pašerák drog předstíral na dálnici u Olomouce záchvat. Pak se snažil zničit pervitin a uprchnout

Celníci na dálnici poblíž Olomouce dopadli tři pašeráky drog, kteří převáželi pervitin, marihuanu, zbraň a velké množství peněz. Jeden z nich se snažil odhalení zabránit tím, že předstíral záchvat, válel se po silnici a poté chtěl s drogami...

Neznámý člověk v pátek 4. srpna krátce po 13. hodině vešel přes branku na dvůr rodinného domu v Bohuňovicích a poté skrze nezamčené dveře i do samotného stavení. „Uvnitř se však střetl s jeho majitelem, načež objekt opustil a odešel neznámo kam,“ uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová s tím, že událost prověřují šternberští policisté jako přečin porušování domovní svobody.

Svědeckou výpovědí by mohl s objasněním případu pomoci neznámý muž, kterého zaznamenaly kamery. „Žádáme muže zachyceného na videozáznamu, aby kontaktoval policisty. Pokud by jej někdo z občanů poznal nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Šternberk nebo kdykoliv bezplatnou telefonní linku 158,“ nabádá policistka.

Ohodnoť článek

Foto Stanislav Heloňa

Štítky Policie, pátrání, svědek, porušování domovní svobody, Bohuňovice, pátrání Bohuňovice, Šternberk, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Neznámý muž mohl vidět v Bohuňovicích pachatele. Policie žádá o pomoc při pátrání  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.