Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

VIDEO: Policie vyšetřuje násilí v centru Olomouce. Hledá tři muže z videozáznamu

Nad ránem v polovině června došlo v centru Olomouce k násilnému incidentu, který prověřují policisté. Ti se nyní obrací se žádostí o pomoc na širokou veřejnost, potřebují asistenci při zjištění totožnosti tří neznámých mužů, kteří zřejmě vyšetřovanou situaci viděli.

Muž v Olomouci vytratil klíče od auta, než přijel s náhradními byl vůz pryč

Značně stresující odpoledne prožil muž z Litovelska v Olomouci. Při cestě od auta do obchodu zřejmě vytratil klíč od vozu, a když se na místo po desítkách minut vrátil s náhradním autoklíčem, neměl už s ním co odemknout. Vozidlo bylo pryč, a tak...

Podle dosud zjištěných poznatků mělo dojít v pátek 16. června po 4. hodině ranní na křižovatce ulic Barvířská a třída Svobody v Olomouci v sousedství pobočky České spořitelny k potyčce dvou mužů. Události přitom přihlíželo několik dalších lidí. Incident prověřuje policie jako přečiny ublížení na zdraví a výtržnictví.

K vyšetření případu mají přispět vysvětlení od trojice mužů, které zachytily kamery ve společnosti dvou žen při průchodu právě Barvířskou ulicí směrem do Riegrovy ulice. „Žádáme muže, zachycené na videozáznamu, aby se přihlásili policistům. Svojí svědeckou výpovědí mohou značnou měrou přispět k řádnému objasnění věci,“ vyzývá policejní mluvčí Petra Vaňharová.

S identifikací osob z videozáznamu může pomoci i široká veřejnost. „Žádáme i občany, kteří by disponovali informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění totožnosti mužů, ať prosím, kontaktují policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na telefonním čísle 974 766 651 či telefonní linku 158,“ doplnila olomoucká policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, ublížení na zdraví, výtržnictví, pátrání, totožnost, Olomouc, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie vyšetřuje násilí v centru Olomouce. Hledá tři muže z videozáznamu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.