Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Dodávka nedala přednost tramvaji, kvůli prudkému zastavení se zranila cestující

Policie hledá svědky dopravní nehody, ke které došlo 2. května kolem 16:25 na Třídě Svobody, na křižovatce s ulicí Aksamitovou - u městské tržnice v Olomouci. Tramvaj vyjížděla ze zastávky Tržnice ve směru jízdy k Třídě 17. listopadu. Řidič dodávky nedal tramvaji přednost a ohrozil ji tak v jízdě.

Kvůli této situaci byla donucena řidička tramvaje prudce zabrzdit a následně upadla jedna z cestujících. Ta utrpěla lehké zranění.

"Neznámý řidič bez zastavení pokračoval směrem k ulici Kateřinské. Na základě provedeného šetření se podařilo k nákladnímu dodávkovému vozidlu zjistit, že mělo převážet na ložném prostoru přesahující modrý žebřík," uvedla tisková mluvčí Policie Irena Urbánková.

Svědci události se mohou se svými informacemi přihlásit na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci. Telefonicky na čísle 974 766 251 nebo 974766 584.

Čtěte více:

Štítky policie, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dodávka nedala přednost tramvaji, kvůli prudkému zastavení se zranila cestující  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.