Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Muž bezdůvodně napadl tři ženy. Jedné z nich dal ránu pěstí do obličeje

Policistům se podařilo dopadnout muže, který v Přerově napadl bezdůvodně tři ženy. Policii na zadržení muže stačil pouhý den. Agresivní muž fyzicky napadl tři ženy během nedělního dopoledne. Jedné z nich dal dokonce pěstí do obličeje, bez toho aniž by cokoliv řekl.

K prvnímu a druhému napadení došlo krátce po sobě v dopoledních hodinách. "Události se seběhly tak, že když kolem žen procházel tehdy neznámý pachatel, tak je obě bezdůvodně, aniž by promluvil, napadl jednou ranou pěstí do obličeje. Jedna z nich skončila po útoku se zraněním v nemocnici, kde byla ošetřena. Odpoledne byla stejným způsobem napadena další žena, kterou bez varování udeřil do oblasti hrudníku a to s takovou razancí, že upadla na zem. I ona skončila v rukou lékařů," sdělila tisková mluvčí policie Miluše Zajícová.

Na základě popisu pachatele se policistům podařilo útočníka dopadnout hned na druhý den. Hrozí mu trest odnětí svobody až na tři roky. "Podezřelý byl po provedených úkonech na policii převezen k lékaři na vyšetření a ten rozhodl o jeho hospitalizaci v kroměřížské nemocnici," doplnila Zajícová.

Autoři | Foto pexels.com

Štítky policie, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž bezdůvodně napadl tři ženy. Jedné z nich dal ránu pěstí do obličeje  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.