Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

VIDEO: Neznámý muž vstoupil do cizího bytu a následně ho celý prošel. Tvrdil, že hledá brigádu

Policie hledá muže, který 5. září kolem sedmnácté hodiny vešel neuzamčenými dveřmi do cizího bytu na Pánské ulici v Olomouci. Muž prošel celým bytem až do pokoje, kde se nacházela čtyřiadvacetiletá žena. Té pachatel sdělil, že hledá pouze brigádu.

"Podezřelý si měl pokoj prohlédnout a až na výzvu oznamovatelky z bytu odešel, aniž by v pokoji či jinde něco odcizil. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta," uvedla tisková mluvčí policie Irena Urbánková.

Policistům se podařilo získat záznam, na kterém je natočen podezřelý muž. Podle získaného popisu se mělo jednat o muže snědší pleti, ve věku mezi 25 - 30lety, střední postavy, vysokého kolem 175 cm. Na sobě měl modré triko s nápisem přes prsa, modré rifle, modré tenisky a na hlavě kšiltovku s nápisem zn. Adidas, rovněž modré barvy.

Pokud muže na videu nebo fotografii poznáváte, tak se obraťte na policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na ulici Sokolské č. 52 v Olomouci buď osobně, nebo telefonicky na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Autoři | Foto PČR

Štítky Olomouc, Adidas, brigáda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Neznámý muž vstoupil do cizího bytu a následně ho celý prošel. Tvrdil, že hledá brigádu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.