Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Muž věznil mladíka u sebe doma. Znásilnil ho a vyhrožoval mu zabitím

Ozbrojený muž k sobě domů pozval v polovině září třiadvacetiletého mladíka, který mu měl výměnou za pobyt vypomoct s opravou domu. Hned po nastěhování starší muž mladíkovi zakázal vycházet z domu a vyhrožoval mu se zbraní v ruce. Následně ho uspal a znásilnil.

"Muž hned po nastěhování mladíkovi zakázal vycházet ven a začal mu vyhrožovat se zbraní v ruce. V případě, že by se pokusil o útěk, neváhal by ho zastřelit. Následnou noc mladíkovi nasypal neznámou látku do pití, aby usnul. Poté ho znásilnil. Po čtyřech dnech se mladíkovi podařilo kontaktovat svého kamaráda, kterého požádal o pomoc," sdělila tisková mluvčí policie Tereza Neubauerová.

Kamarád následně kontaktoval policii. Vzhledem k dřívější trestné minulosti padesátiletého muže a také kvůli informaci, že muž vlastní zbraň, zadržení provedla policejní zásahová jednotka. Obviněný muž věznil mladíka v malé obci na Šumpersku. Policisté na místě našli plynovou pistoli. Muži nyní hrozí až desetiletý pobyt ve vězení.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky zbraň, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž věznil mladíka u sebe doma. Znásilnil ho a vyhrožoval mu zabitím  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.