Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Útočník v opilosti napadl svého známého, hrozí mu za to až deset let

Hned ze tří trestných činů je obviněn muž, který v sobotu 28. dubna kvůli penězům napadl svého známého. Policisté ho obvinili z trestného činu těžkého ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a dále z vydírání a výtržnictví, uvedla mluvčí olomouckých policistů Jiřina Vybíhalová.

Celá událost se stala u vlakového nádraží v Šumperku. „Agresivní mladík posilněný alkoholem tam měl nejprve u nástupiště uchopit svého známého a hlavou mu udeřit o konstrukci krytého přístřešku,“ říká policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. Útok pokračoval, tentokrát opilý muž zatáhl svého známého do drážního domku, kde ho surově zbil. Nejprve pěstmi a kopanci, poté si pomohl i dřevěnou větví. K tomu všemu přidal ještě výhružky. „Pro případ, že by se poškozený obrátil na policii, mu měl útočník vyhrožovat fyzickou likvidací,“ potvrzuje mluvčí policistů.

Napadený muž nakonec z místa utekl. „Ze spárů útočníka se napadenému muži podařilo uniknout pod záminkou, že si potřebuje „odskočit“. Z místa se mu podařilo uniknout,“ dodává Jiřina Vybíhalová. Poté si už zraněného muže všiml kolemjdoucí, který zavolal záchranku. Na místo posléze dorazila i policie, která útočníka zadržela a ten se teď nachází ve vazbě. Policie se domnívá, že za celou událostí byla hádka o nevrácené peníze. Muži nyní hrozí až deset let za mřížemi.

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, napadení, policie, Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník v opilosti napadl svého známého, hrozí mu za to až deset let  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.