Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Případ muže, jehož tělo bylo v pondělí nalezeno v Bečvě, vyšetřuje policie jako vraždu

Případ mrtvého muže, který byl nalezen v pondělí v řece Bečvě na Přerovsku, vyšetřuje policie jako vraždu. To řekl krajský policejní mluvčí Libor Hejtman. Policie ráno uvedla, že jde o čtyřiačtyřicetiletého muže. Na případu kriminalisté pracují, bližší informace by měli poskytnout odpoledne. V Olomouckém kraji je to tento měsíc druhý případ, kdy byl nalezen mrtvý muž.

Tělo leželo v Bečvě v katastru Hranic. Policisté u mrtvého nařídili soudní pitvu. „Případ policisté prověřují pro podezření z vraždy," uvedl policejní mluvčí.

Na začátku května bylo na periferii Olomouce nalezeno tělo přikryté modrou plachtou. Policisté poté zjistili, že jde o jednačtyřicetiletého Ukrajince. Muž zemřel násilnou smrtí, kriminalisté jeho úmrtí zatím vyšetřují pro podezření z ublížení na zdraví s následkem smrti, nevyloučili však, že může být právní kvalifikace ještě změněna. Podle našich informací šlo o fyzické napadení bez použití zbraně.

O případu čtěte zde

Policisté v Olomouckém kraji letos vyšetřovali tři vraždy či pokus o ni. Naposledy na začátku dubna starší muž pořezal na Prostějovsku nožem na krku svou manželku, žena se útoku ubránila. Muž se nakonec pořezal také a skočil z balkonu, na následky zranění po několika hodinách zemřel. Loni se v regionu stalo osm vražd a pokusů o ni, všechny se podařilo kriminalistům objasnit.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky vražda, muž, Bečva, Přerovsko, policie, Olomoucký kraj, okres Přerov, Hranice, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Případ muže, jehož tělo bylo v pondělí nalezeno v Bečvě, vyšetřuje policie jako vraždu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.