Počasí dnes21 °C, zítra27 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

V úterý zboří Premiere Cinemas v Olomouci záznam koncertu The Rolling Stones. Soutěžte o lístky!

Havana Moon je záznamem historického a jediného koncertu kapely Rolling Stones v kubánské Havaně. Režisér Paul Dugdale zachytil v záznamu tohoto epického živého koncertu jedné z největších kapel hudební historie hity jako ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘It’s Only Rock ’n Roll’, ‘Gimme Shelter’, ‘Brown Sugar’, ‘Satisfaction’ a mnoho dalších. Jedinečný záznam koncertu se odehraje v olomouckém Premiere Cinemas 27. září v 19:00.

Koncert Havana Moon byl natočen na konci América Latina Olé Tour 2016, na kterém Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts a Ronnie Wood dokázali, že stále nemají nejmenší problém udělat dokonalou show pro více než 1,2 milionů diváků.

Havana Moon je záznam koncertu kapely Rolling Stones z letošního roku a obsahuje navíc exkluzivní úvod v podání samotného Micka Jaggera a ostatních členů kapely pro publikum v kinech. Tento rozhovor bude opatřen českými titulky.

Více informací o programu Premiere Cinemas zde.

Soutěž jsme ukončili a vítězem se stává: 

Jan Dvořák

Autoři

Štítky koncert, hudební skupina, Havana, The Rolling Stones, Premiere Cinemas, Olomouc, Paul Dugdale, Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood, Jan Dvořák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V úterý zboří Premiere Cinemas v Olomouci záznam koncertu The Rolling Stones. Soutěžte o lístky!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.