Počasí dnes19 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Hokejoví Kohouti vyzvou fotbalisty z Hodolan. Fanoušci se těší na oblíbený přátelák

Atraktivní měření fotbalových sil čeká opět po roce hokejisty z extraligového HC Olomouc s hráči FC Sigma Hodolany, nejstaršího fungujícího fotbalového klubu v hanácké metropoli. Fanoušci očekávají další napínavou exhibiční bitvu svých oblíbenců z ledové plochy i zeleného pažitu.

Už po čtvrté se setkají hokejisté z Olomouce s týmem z olomoucké městské části Hodolany, který je nejen v nižších patrech fotbalových soutěží známý i díky svým fanouškům. Příznivci fotbalistů v černobílých dresech ale často zavítají i na hokejová utkání Kohoutů. Ve čtvrtek 9. června je ve fotbalovém areálu v Hodolanech od 17:30 na programu další přátelský duel.

Fotbalové Hodolany míří do kraje. Postup a významné výročí slaví speciální brožurou

Již několik let vyčnívá diváckým zájmem nad ostatní celky v okresních soutěžích olomouckého regionu klub FC Sigma Hodolany. Po svém znovuzrození nejstarší fotbalový klub ve městě postupuje hierarchií výkonnostních lig a po nedělní výhře se mohli...

„Kluci z týmu se rádi utkají s hokejisty, pro které je to takové ukončení části přípravy. A pro nás je to oblíbená akce v závěru sezony. Naši fanoušci chodí i na hokej, novou tradici zápasů s hokejisty nám pouze jednou přerušila covidová situace,“ říká předseda FC Sigma Hodolany Martin Čechovský. Jeho klub se před nedávnem radoval z postupu z okresního přeboru do krajské soutěže – I. B třídy.

Hlavnímu čtvrtečnímu souboji bude předcházet i předzápas, při kterém se od 16 hodin střetnou malí fotbalisté z Hodolan ročníku 2011 s o rok staršími hokejisty.

Kohouti by si v letošním roce chtěli na své konto připsat první výhru, jejich bilance proti Hodolanům je totiž jedna remíza a dvě porážky. Přitom v minulém roce byli hokejisté triumfu velice blízko. Utkání za stavu 5:5 rozhodoval až do penaltový rozstřel, ve kterém byli úspěšnější domácí. „Během akce se můžete také těšit na autogramiádu vybraných hráčů. Přijďte kohouty podpořit přímo na stadion,“ zve na akci také marketingový manažer HC Olomouc Simon Vejtasa.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Daniel Klement, HC Olomouc

Štítky Sport, fotbal, hokej, exhibiční utkání, exhibice, HC Olomouc, FC Sigma Hodolany, Olomouc, fotbalista, Hodolany, hokejista, SK Sigma Olomouc, okresní přebor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejoví Kohouti vyzvou fotbalisty z Hodolan. Fanoušci se těší na oblíbený přátelák  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.