Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

SPORT V OLOMOUCI: Mora začíná přípravu. Sigmu čeká první domácí zápas

Olomoučtí kohouti začínají v srpnu přípravnými zápasy proti Jihlavě a Třinci. Hokejoví fanoušci si tak po pauze zase mohou naplno užívat svůj oblíbený sport. Návrat hlásí taky fotbal. Postupovou sezonu načala Sigma výtečně. Zda uspěje i v prvním domácím duelu se dozvíme o víkendu.

Úterý 1. srpna

HC Olomouc - Dukla Jihlava = Zimní stadion Olomouc (17:00)

Kohouty čeká první přípravný zápas proti Jihlavě. Diváci se mohou těšit na nové posily Antonína Pechance, Lukáše Galvase, navrátilce Dávida Buce a návrat z marodky hlasí taky Jiří Řípa. Mora hrála s Jihlavou naposledy proti Jihlavě před rokem a kohouti zvítězili 6:0. Zda Olomouc duel vyhraje i letos se dozvíte pokud přijdete do Plecharény v 17:00.

Čtvrtek 3. srpna

HC Olomouc - HC Třinec = Zimní stadion Olomouc (17:00)

Po úterním duelu s Jihlavou přijde na řadu zápas s Třincem. Posledních pět zápasů mezi Olomoucí a Třincem dopadly vítězně pro Třinec. Tento duel bude pikantní zejména pro Lukáše Galvase, který si poprvé zahraje proti svému bývalému týmu.

Sobota 5. srpna

Beachvolejbal = Horní náměstí (9:00 - 17:00)

V rámci Beach sport Olomouc v sobotu proběhne turnaj celků VK UP Olomouc a TJ Sokol Šternberk. Součástí turnaje bude představení sestav obou týmů. V 14:00 proběhne prezentace sestavy VK UP Olomouc a v 15:00 se představí TJ Sokol Šternberk.

 

SK Sigma Olomouc - FC Slovan Liberec = Andrův stadion (17:00)

Po překvapivém vítězství 2:1 nad Mladou Boleslaví Sigmu čeká první domácí zápas v letošní sezoně. Soupeřem Sigmy bude Liberec, který vyhrál svůj první zápas nad Zlínem 1:0. Udrží si Olomouc neporazitelnost? To se dozvíme v sobotu večer.

Autoři | Foto Jakub Wittka, SK Sigma Olomouc, FB 1. fotbalová liga

Štítky SK Sigma Olomouc, Mora, FC Vysočina Jihlava, HC Oceláři Třinec, HC Olomouc, SK UP Olomouc, T.J. Sokol Šternberk, HC Dukla Jihlava, Antonín Pechanec, FC Slovan Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SPORT V OLOMOUCI: Mora začíná přípravu. Sigmu čeká první domácí zápas  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.