Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Policie se chystá na fanoušky Sparty, sobotní uktání proti Sigmě vyhodnotila jako rizikové

V sobotu 6. října v 19:00 odstartuje zápas mezi SK Sigma Olomouc a AC Sparta Praha. Policie vyhodnotila kvůli fanouškům tento zápas jako vysoce rizikový.

„Utkání je vyhodnoceno jako rizikové, proto má bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku krajský charakter. Do opatření jsou zařazeni policisté pořádkové služby, včetně policistů pořádkové jednotky Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje, dále služby kriminální a dopravní policie a rovněž policisté z antikonfliktního týmu. Policisty Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje budou posilovat kolegové z Jihomoravského kraje. Na opatření se v součinnosti s Policií ČR budou podílet také strážníci Městské policie Olomouc," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policie předpokládá, že se zápasu zúčastní okolo sedmi tísíc fanoušků z obou táborů. Bude proto jejich příjezd i pohyb po městě monitorovat před, během i po skončení zápasu.

„Upozorňujeme jak fanoušky obou celků, tak širokou veřejnost, aby důsledně dbali pokynů policistů. V případě jakéhokoliv protiprávního jednání budou policisté připraveni zakročit a nežádoucímu jednání zamezit," dodala Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, Sparta, Sigma, fotbal, opatření, těžkooděnci, AC Sparta Praha, SK Sigma Olomouc, Olomoucký kraj, Policie České republiky, Jihomoravský kraj, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie se chystá na fanoušky Sparty, sobotní uktání proti Sigmě vyhodnotila jako rizikové  |  Fotbal  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.