Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Před zápasem v Belmondu. Tři hráči reprezentace dostali vyhazov za noční eskapádu v Olomouci

, aktualizováno 19. listopadu 2023, 13:49

Andrův stadion v Olomouci hostí v pondělí večer veledůležitý fotbalový zápas národního týmu. Tři reprezentanti se jej ale nezúčastní, místo regenerace a chystání se na poslední kvalifikační bitvu strávili zřejmě delší dobu v nočním tanečním klubu v centru města. Informoval o tom deník Sport a iSport.cz.

V pondělí večer se odehraje na Andrově stadionu v Olomouci klíčový zápas o postup na evropský šampionát. Čechům hraje do karet i fakt, že remizovali s Polskem a Moldavsko s Albánií. Díky tomu totiž našim reprezentantům k postupu na EURO 2024 stačí neprohrát.

Necelých osmačtyřicet hodin před ním vyrazili tři fotbaloví reprezentanti z hotelu nedaleko Androva stadionu na diskotéku v centru Olomouce. Kvůli tomu se trojice Vladimír Coufal, Jan Kuchta a Jakub Brabec důležitého zápasu nezúčastní. Podle deníku Sport se fotbalisté vydali do olomouckého nočního klubu Belmondo nedaleko tržnice v doprovodu člena Výkonného výboru Fotbalové asociace ČR Tomáše Neumanna.

Olomoucká radnice zveřejnila výstupy z přibližně dvouměsíční externí analýzy efektivity fungování Moravského divadla Olomouc a Moravské Filharmonie Olomouc. Provoz a investice obou kulturních institucí ze značné části financuje právě městský...

„Když se s nimi chtěli fanoušci v zaplněném podniku fotit a bavit, moc se jim to (až na stopera Brabce) nezamlouvalo, protože popíjeli alkoholické drinky,“ informoval Sport. Přesto podle deníku vydrželi fotbalisté v klubu až do ranních hodin.

„Trio z West Hamu, Sparty a Arisu Soluň, které v pátek v Polsku nastoupilo na Národním stadionu v základní sestavě, doprovázel například i obránce Sigmy a jejich bývalý parťák Filip Novák či člen Výkonného výboru FAČR Tomáš Neumann,“ vylíčil server chování důležitých opor mužstva, bez kterých se bude muset trenér Jaroslav Šilhavý obejít.

Reakce vedení reprezentace byla totiž rázná, hráče za noční eskapádu vyhodili z týmu. „Tři hráči národního týmu zásadním způsobem v sobotu v noci porušili interní pravidla reprezentace. Jakub Brabec, Vladimír Coufal a Jan Kuchta s okamžitou platností z rozhodnutí vedení reprezentace opustili sraz národního týmu,“ informovala FAČR na sociální síti X.

V neděli odpoledne, přesněji v 17:30 čeká národní tým oficiální předzápasový trénink. Před ním ale bude mít trenér Jaroslav Šilhavý a kapitán Tomáš Souček tiskovou konferenci, na které by měl aktuální situaci také okomentovat. V pondělí ve 20:45 pak bude vyprodaný Andrův stadion hostit klíčový zápas Česko – Moldavsko.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Tauber/FAČR

Štítky Sport, Fotbal, FAČR, Česko-Moldavsko, zápas, národní tým, reprezentace, noční klub, Olomouc, Belmondo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před zápasem v Belmondu. Tři hráči reprezentace dostali vyhazov za noční eskapádu v Olomouci  |  Fotbal  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.