Počasí dnes32 °C, zítra28 °C
Úterý 16. července 2024  |  Svátek má Luboš
Bez reklam

Sigma United v sobotu pořádá vzpomínkovou akci Kučova Pětka. Sigma před pěti lety porazila v poháru Spartu

Jedinou trofej v historii získali fotbalisté Sigmy Olomouc. V roce 2012 ve finále Českého poháru porazili Spartu Praha 1:0 gólem Michala Vepřeka. V těchto dnech uplynulo půlkulaté výročí od těchto slavných okamžiků, a proto se sdružení fanoušků Sigma United ve spolupráci s bývalým kapitánem Radimem Kučerou rozhodlo uspořádat vzpomínkovou akci Kučova Pětka za účasti hráčů tehdejšího týmu i trenéra Petra Uličného. Proběhne v sobotu 17. června od 13 hodin v areálu Obchodní galerie Šantovka.

„Těším se na na setkání s bývalými spoluhráči i fanoušky a doufám, že se nás sejde u Šantovky co nejvíc a pořádně si oživíme tu euforii," řekl Michal Ordoš jeden ze strůjců úspěchu z Plzně.

Účast na akci přislíbila většina fotbalistů tehdejšího týmu v čele s kapitánem Radimem Kučerou, již níže zmíněným Michalem Ordošem, brankářem Zdeňkem Zlámalem, či trenérem Petrem Uličným. Na akci vystoupí olomoucké skupiny Pryor a Calibos, děti se mohou těšit na vystoupení kouzelníka, skákací hrad, dospělí na občerstvení z Minipivovar Kosíř, grilované speciality a palačinky i kávu od Café La Fée. A všichni společně na slavnostní nástup vítězů poháru v 19.45.

„Byly to výjimečné okamžiky pro všechny, kteří Sigmě fandí. Ať už pro ty, kteří se vydali speciálním vlakem nebo po své ose na finále do Plzně, či prožívali nervy u televize. My všichni si můžeme spolu s hráči zavzpomínat, jaké to tehdy bylo. Navíc to bude odpoledne, kde si přijdou na své dospělí i děti,“ říká jeden z organizátorů Dominik Králík.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Štítky SK Sigma Olomouc, AC Sparta Praha, Radim Kučera, Petr Uličný, Michal Vepřek, FC Viktoria Plzeň, Michal Ordoš, Šantovka, Zdeněk Zlámal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sigma United v sobotu pořádá vzpomínkovou akci Kučova Pětka. Sigma před pěti lety porazila v poháru Spartu  |  Fotbal  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.