Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Do Olomouce míří ostravský Baník. V pohotovosti jsou kriminalisté, pořádkové jednotky i dopravní policie

Dnes v šest hodin večer přivítá olomoucká Sigma na Andrově stadionu ostravský Baník. Policie zápas vyhodnotila jako rizikový, a proto bude mít opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku krajský charakter. Do opatření jsou zařazeni policisté pořádkové služby, včetně pořádkových jednotek, dále policisté služby kriminální a dopravní policie a rovněž policisté z antikonfliktního týmu.

„Předpokládáme účast kolem 9 tisíc fanoušků obou celků. Policisté budou monitorovat jejich příjezd do Olomouce i pohyb po městě, a to před zahájením i po skončení zápasu. Jsme v úzkém kontaktu s oběma fotbalovými kluby a pořadatelskou službou na stadionu,“ popsal policejní mluvčí Libor Hejtman.

FOTOGALERIE: Baníkovci obsadili Andrův stadion, Sigma jim ale vítězství nedopřála

„Upozorňujeme jak fanoušky obou celků, tak širokou veřejnost, aby důsledně dbali pokynů policistů. V případě jakéhokoliv protiprávního jednání budou policisté připraveni zakročit a nežádoucímu jednání zamezit,“ nabádá mluvčí.

Foto Michaela Valsová

Štítky sport, fotbal, bezpečnost, policie, Olomouc, SK Sigma Olomouc, FC Baník Ostrava, dopravní policie, pořádková jednotka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Olomouce míří ostravský Baník. V pohotovosti jsou kriminalisté, pořádkové jednotky i dopravní policie  |  Fotbal  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.