Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

HC Olomouc hlásí novou posilu. Útočník Nahodil možná naskočí už v pátek proti Spartě

Hokejový útočník Lukáš Nahodil se stal novou posilou Olomouce, která třicetiletého odchovance Třebíče získala z mistrovské Komety Brno. Uvedly to internetové stránky obou klubů. Nahodil přišel do Brna loni z Pardubic, od konce ledna do závěru minulé sezony hostoval v Mladé Boleslavi.

Statistika: V této sezoně si Nahodil v dresu Komety připsal v šesti extraligových zápasech čtyři body za tři branky a jednu asistenci. Ve čtyřech duelech Ligy mistrů zaznamenal tři body za gól a dvě asistence.

V extralize oblékne po Pardubicích, Brnu a Mladé Boleslavi dres čtvrtého celku. Na kontě má 325 utkání a 133 bodů za 65 gólů a 68 asistencí. V letech 2010 a 2012 získal s Pardubicemi mistrovský titul, na letošním triumfu Komety se podílel jen v první polovině sezony.

Autoři | Foto Facebook Lukáš Nahodil (foto Martin Kocourek)

Štítky hokej, posila, útočník, přestup, Kometa Brno, HC Olomouc, Lukáš Nahodil, AC Sparta Praha, FK Pardubice, FK Mladá Boleslav, FC Zbrojovka Brno, SK Sigma Olomouc, HC Kometa Brno, SK Horácká Slavia Třebíč, Liga mistrů UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HC Olomouc hlásí novou posilu. Útočník Nahodil možná naskočí už v pátek proti Spartě  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.