Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Olomoucké hokejisty posílí brankář Konrád a útočník Mikuš

Hokejisty extraligové Olomouce posílí brankář Branislav Konrád a útočník Tomáš Mikuš. Oba slovenští hráči podepsali s hanáckým klubem roční smlouvu.

Sedmadvacetiletý Konrád byl trojkou slovenské reprezentace na nedávném mistrovství světa v Praze a Ostravě, o šest let mladší Mikuš má na kontě starty za juniorský národní tým. "Jde o kvalitní hráče, kteří by měli výrazně posílit kádr," uvedl generální manažer klubu Erik Fürst pro Deník.

Konrád v uplynulé sezoně hájil barvy Trenčína. V sezoně 2013/14 se zkoušel prosadit v Třinci, ale zasáhl jen do tří zápasů. Ještě jako junior působil v Ústí nad Labem.

Mikuš, mladší bratr reprezentačního útočníka Juraje Mikuše, naposledy hrál za tým Hokki Kajaani v druhé nejvyšší finské soutěži, ve které ovládl s 41 body kanadské bodování nováčků. Stejně jako Konrád má na kontě i roční angažmá ve Slovanu Bratislava v Kontinentální lize.

Zdroj: ČTK

Štítky Branislav Konrád, SK Sigma Olomouc, hokejista, Mistrovství světa ve fotbale, HC Vítkovice Ridera, HC Oceláři Třinec, FK Ústí nad Labem, Juraj Mikuš, ŠK Slovan Bratislava, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoucké hokejisty posílí brankář Konrád a útočník Mikuš  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.