Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Jiří Dopita končí na pozici asistenta trenéra olomouckých Kohoutů, nahradí ho Tomajko

Vedení HC Olomouc oznámílo, že Jiří Dopita, majitel klubu a zároveň asistent trenéra Venery odstupuje právě z pozice asistenta. Na uvolněný post po Dopitovi nastoupí Tomajko.

Jiří Dopita poprvé působil jako asistent trenéra v sezóně 2013/2014, kdy po boku Petra Fialy stál u vzestupu mužstva do nejvyšší hráčské soutěže. Sezónu 2014/2015 už hrála Mora extraligu a na lavičce mužstva Dopita opět nechyběl.

Po první sezóně v extralize, kdy si Mora vybojovala setrvání v soutěži v baráži, odešel z pozice hlavního trenéra Petr FIala, kterého nahradil Zdeněk Venera. Teď odchází i jeho asistent, Jiří Dopita.

"Odcházím z trenérské pozice z osobních důvodů, které nejsou vyvolány ani personálními, ani finančními důvody uvnitř klubu. Jsem přesvědčen, že i s mým přispěním absolvovalo mužstvo kvalitní letní přípravu, což dokazuje i v přípravných utkáních. Věřím, že nadcházející sezóna dopadne pro Olomouc úspěšně. Více celou věc nechci komentovat,“ řekl v oficiální tiskové zprávě HC Olomouc Jiří Dopita.

Asistenta trenéra bude dělat Jan Tomajko.

Autoři

Štítky Jiří Dopita, Jan Tomajko, HC Olomouc, Zdeněk Venera, Petr Fiala, Mora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Dopita končí na pozici asistenta trenéra olomouckých Kohoutů, nahradí ho Tomajko  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.