Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Situace je mimořádná, zní z Olomouce o marodce. Přichází dva útočníci Komety

Hokejoví útočníci Jakub Valský a Silvester Kusko budou měsíc hostovat v Olomouci. Oba hráče na Hanou uvolnila Kometa Brno.

„Situace je opravdu mimořádná, podobně širokou marodku v kádru snad nepamatuji. V posledních hodinách jsme intenzivně jednali o posilách a jsem rád, že jsme se s Kometou dohodli na výpomoci dvou hráčů," uvedl generální manažer Olomouce Erik Fürst na klubovém webu s tím, že mohou přijít i další posily.

Hanáci mají mimo hru z důvodu zranění či nemoci deset hráčů. V sestavě chybí David Ostřížek, Lukáš Klimek, Petr Strapáč, Jakub Navrátil, Matúš Hlaváč, Petr Kolouch, Tomáš Valenta, Tobiáš Handl, Tomáš Gřeš a Matěj Kořenek.

I Kometa měla v minulých dnech velkou marodku, do svého bývalého klubu se proto vrátili útočníci Tomáš Svoboda a Adam Gajarský. Následně ale skončila karanténa Petru Holíkovi, z USA se vrátil Peter Mueller, dořešily se podmínky startu Anthonyho Lucianiho a Brno má najednou přetlak v útoku.

Dvaatřicetiletý Valský přišel do Brna před sezonou z Liberce. Za Kometu odehrál čtyři extraligové zápasy, v kterých vstřelil gól a přidal asistenci. Pětadvacetiletý Kusko působí v Kometě od mládežnických let, v tomto ročníku se do sestavy probojoval třikrát a nebodoval.

Hanáci nastoupí v úterý k domácímu zápasu s Plzní. Vyhrají po pěti porážkách v řadě?

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Eger, hc-kometa.cz

Štítky Sport, hokej, extraliga, Olomouc, Valský, Kusko, HC Kometa Brno, HC Olomouc, Jakub Valský, David Ostřížek, Lukáš Klimek, Petr Strapáč, Jakub Navrátil, Petr Kolouch, Tomáš Gřeš, Tomáš Svoboda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Situace je mimořádná, zní z Olomouce o marodce. Přichází dva útočníci Komety  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.