Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Operace byla úspěšná. Brankář Konrád je po nebezpečném zásahu stabilizovaný

Fanoušci hokejové Olomouce i celý tým si mohl po děsivém momentu ze závěru přípravného utkání proti Hradci Králové oddechnout. Utkání se nedohrálo kvůli nebezpečnému zranění gólmana Branislava Konráda. Slovenského reprezentanta zasáhla do krku protihráčova brusle. Hluboká rána si vyžádala operaci, po které je olomoucký brankář stabilizovaný.

Informace o stavu jedné z opor hanáckého týmu přinesl klub brzy po předčasném ukončení čtvrtečního zápasu. Po zajištění lékařské pomoci byl Konrád mimo ohrožení života. V noci pak zamířil na operační sál. "Branislav Konrád v noci podstoupil úspěšnou operaci a jeho stav je stabilizován. V utkání utrpěl hlubokou řeznou ránu, naštěstí však nebyla zasažena žádná tepna ani žíla," uvedli zástupci HC Olomouc a zároveň požádali o respektování soukromí hráče.

Krejčí nyní neplánuje návrat do NHL. Poprvé chce za Olomouc hrát v září

Hokejový útočník David Krejčí, který se v létě rozhodl opustil NHL a vrátil se do extraligové Olomouce, neplánuje, že by se v závěru nadcházející sezony přesunul zpět do Bostonu. Pětatřicetiletý vítěz Stanleyova poháru z roku 2011 v dresu Bruins...

Fanoušci nyní přejí na sociálních sítích olomoucké brankářské jedničce brzké uzdravení. "Brani drž se, Slovensko tě potřebuje v brance," zaznělo v jednom ze vzkazů od východních sousedů.

Za spousty komentářů a přání už v neděli děkoval Branislav Konrád prostřednictvím klubového Facebooku. "Moc všem fanouškům děkuji za podporu a pozitivní zprávy. I díky tomu se cítím již o trochu lépe a doufám, že se všeci znovu co nejdříve uvidíme na zimáku," citoval zraněného gólmana olomoucký klub.

Třiatřicetiletého Konráda nechtěně zranil útočník Mountfieldu Petr Koukal, který jej trefil bruslí do krku po souboji v brankovišti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michaela Valsová

Štítky Hokej, HC Olomouc, sport, Branislav Konrád, zranění, operace, Olomouc, Mountfield Hradec Králové, Slovensko, Petr Koukal, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Operace byla úspěšná. Brankář Konrád je po nebezpečném zásahu stabilizovaný  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.