Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dobrá zpráva v Pekingu. David Krejčí se po kontrolních testech může vrátit na led

Česká hokejová reprezentace a sportovní fanoušci si mohli oddechnout. Hvězda národního týmu David Krejčí po prvním pozitivním testu na covid-19 podstoupil dva kontrolní odběry a oba vyšly negativně. Zkušený hokejista se tak může vrátit zpět do přípravy na blížící se turnaj pod pěti kruhy.

Rodák z Hané David Krejčí zamířil do Číny po extraligovém zápase na začátku února, po příletu do Pekingu jej do karantény poslal pozitivní výsledek kontrolního testu. Jeden z lídrů reprezentace a extraligové Olomouce podstoupil ve čtvrtek a v pátek konfirmační testy, oba byly nakonec negativní.  „Z Davidova návratu na led máme velkou radost,“ řekl šéf české výpravy Martin Doktor.

V podobné situaci byl i obránce Jan Ščotka, který verdikt z laboratoře obdržel o něco dříve. V hotelové izolaci je naopak po pozitivním testu kustod hokejového týmu Zdeněk Šmíd.

Pro Čechy začíná olympiáda už ve středu. Přinášíme kompletní program zimních her v Pekingu

Slavnostní zahajovací ceremoniál XXIV. zimních olympijských her v Pekingu je naplánovaný až na 4. února. Pro Českou republiku však začnou hry už ve středu. Drbna přináší kompletní program českých sportovců na letošních hrách.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB Česká hokejová reprezentace

Štítky Olympiáda, hokej, hokejista, David Krejčí, covid-19, olympijské hry, Peking, Olomouc, HC Olomouc, Čína, Martin Doktor, Jan Ščotka, Zdeněk Šmíd, Haná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrá zpráva v Pekingu. David Krejčí se po kontrolních testech může vrátit na led  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.