Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Kohouti hrají o potvrzení vedení. Přijede Mladá Boleslav

Potvrdí Kohouti fantastickou první třetinu baráže? Potřetí v řadě budou mít v průběhu extraligové baráže hokejisté Olomouce výhodu domácího prostředí. Před sérií následujících tří zápasů na půdě soupeře nastoupí v pátek od 18 hodin proti Mladé Boleslavi. Vítězství je bez ohledu na výsledek duelu Chomutova s Kladnem udrží na první příčce čtyřčlenné tabulky.

„Před domácími zápasy jsme si říkali, jak by bylo skvělé všechny vyhrát a získat devět bodů. Teď jsme hodně blízko. Uděláme pro to maximum,“ říká útočník Ondřej Švaňhal, který v posledním zápase s Chomutovem dal svůj první gól v baráži.

Poslední výkon proti extraligovým Pirátům Kohoutům ještě více roztáhl křídla. Poctivá hra v obraně a důsledné napadání v útoku přineslo třetí výhru. Každé podobné představení týmu může přihrát další body. „Když budeme hrát tímto způsobem, nemusíme se nikoho bát a můžeme něčeho dosáhnout,“ míní brankář Tomáš Halász.

Zápas proti Mladé Boleslavi odstartuje druhou třetinu soutěže. Šanci na účast v extralize mají stále všechny čtyři týmy, i když poslední Kladno má již na čelo osmibodovou ztrátu. „Ve hře je ještě strašně moc bodů. Musíme současnou euforii krotit. Zkušení hráči to v kabině dělají. Čeká nás ještě osm kol a do každého zápasu musíme jít s nohama na zemi,“ říká před zápasem pátého kola ofenzivní hráč Olomouce Rostislav Marosz.  (kp)

Štítky BK Mladá Boleslav, baráž, Rytíři Kladno, HC Olomouc, Piráti Chomutov, Ondřej Švaňhal, Tomáš Halász, Rostislav Marosz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kohouti hrají o potvrzení vedení. Přijede Mladá Boleslav  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.