Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Kristýna Plíšková ve finále ITS Cupu nestačila na dvaadvacetiletou Američanku Peraovou

Tenisový turnaj žen ITF v Olomouci překvapivě vyhrála dvaadvacetiletá Američanka Bernarda Peraová. Hráčka z třetí stovky žebříčku zvítězila ve finále nad nejvýše nasazenou Kristýnou Plíškovou, světovou jednačtyřicítku zdolala 7:5, 4:6, 6:3.

Zápas o titul trval na olomoucké antuce přes dvě hodiny, navíc ho ještě prodloužila pauza kvůli dešti. Sestra světové jedničky Karolíny Plíškové sice dokázala získat druhý set a vyrovnat, ale v rozhodujícím dějství už ztrátu tří her nesmazala.

Peraové, rodačce z chorvatského Zadaru, patří v pořadí WTA 217. místo. Ve čtvrtfinále ale Američanka v Olomouci vyřadila turnajovou dvojku a další hráčku z elitní stovky žebříčku Richel Hogenkampovou z Nizozemska, v semifinále pak zdolala i Slovenku Michaelu Hončovou.

Autoři | Foto Jan Kvapil

Štítky Kristýna Plíšková, ITS Cup, Olomouc, Mezinárodní tenisová federace, Bernarda Peraová, finále, Ženská tenisová asociace, Karolína Plíšková, Richèl Hogenkampová, Michaela Hončová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kristýna Plíšková ve finále ITS Cupu nestačila na dvaadvacetiletou Američanku Peraovou  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.