Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Olomoucké výstaviště ožije sportem, začíná Moravia Sport Expo

Od pátku se na Výstavišti Flora Olomouc mohou dozvědět zájemci vše o nejrůznějších sportech a sportovních klubech, které v Olomouci fungují. V rámci veletrhu Moravia Sport Expo se zde koná Veletrh sportovních klubů, kde se představí čtyřicet sportovních oddílů, spolků a sdružení. K vidění budou prezentace známých i méně známých sportovních odvětví. Veletrh může být i skvělou inspirací pro rodiče, kteří uvažují o tom, kterou vhodnou volnočasovou aktivitu vybrat pro své děti.

Kromě stánků, kde budou představeny kluby a oddíly, uvidí návštěvníci i praktické ukázky. Děti si přímo na místě mohou vyzkoušet různé sporty a inspirovat se těmi, které by jim nejvíce vyhovovaly. V pavilonu A a v přilehlých prostorách budou připraveny různé sportovní exhibice, k nim poslouží mimo jiného i dvě nově vybudovaná pódia. V programu jsou i ukázky sletových skladeb připravuje ku příležitosti oslav jubilea 100 let od vzniku samostatného československého státu, připravuje spolek Sokolská župa Olomoucká – Smrčkova.

Zastoupeno zde bude těchto jednatřicet sportovních disciplín: rugby, fotbal, házená, bumperball, slack line, lanové překážky, jóga, závodivé hry pro děti, capoeira, moderní gymnastika, badminton, řecko-římský zápas, brazilské Jiu-Jitsu, taekwondo, sokol, tanec, mažoretky, atletika, orientační běh, vzdušná a parková akrobacie, freestyle bruslení, tenis, badminton, squash, inline bruslení, box, šerm, karate, kung-fu, fitness, basketbal, crossfit, florbal, jezdecký klub a volejbal.

V rámci doprovodného programu se uskuteční autogramiáda a beseda s keňskými atlety, rozhovory s extraligovými trenéry a hráči HC Olomouc, autogramiáda hráčů Sigmy Olomouc a další zajímavosti, mimo jiné i beseda se špičkovým českým kardiochirurgem profesorem Janem Pirkem. Program je připraven pro oba dva dny.

Tisková zpráva | Zdroj olomouc.eu

Štítky sport, Světová výstava, Výstaviště Flora Olomouc, a.s., kongresové centrum, Olomouc, sportovní klub, veletrh, Jan Pirk, SK Sigma Olomouc, HC Olomouc, Československo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoucké výstaviště ožije sportem, začíná Moravia Sport Expo  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.