Počasí dnes32 °C, zítra28 °C
Úterý 16. července 2024  |  Svátek má Luboš
Bez reklam

Lukáš Palyza bude hrát za Olomoucko. Je to nadstandardní hráč, říká sportovní manažer Pekárek

Basketbalový reprezentant Lukáš Palyza se vrací do domácí soutěže a bude hrát za Olomoucko. Osmadvacetiletý křídelní hráč naposledy působil v polské lize v Gliwicích, v NBL hrál v minulosti za NH Ostrava, Nymburk, Prostějov a v předminulém ročníku za Děčín.

„Je to zkušený a na českou ligu jednoznačně nadstandardní hráč. Velký bojovník, který má za sebou dvě zahraniční angažmá, nesnáší porážky a je to jednoznačně vítězný typ," uvedl na webu čtvrtfinalisty minulého ročníku NBL sportovní manažer Michal Pekárek.

Palyza dříve působil i v německém Bayreuthu. V minulé sezoně nastupoval do zápasů čtyři měsíce s ochrannou maskou kvůli zlomenině jařmové kosti. V novém působišti podepsal víceletou smlouvu.

Autoři | Foto Facebook Kooperativa NBL

Štítky sport, basketbal, přestup, Olomoucko, Lukáš Palyza, BK Redstone Olomoucko, ČEZ Basketball Nymburk, NH Ostrava, Gliwice, Děčín, Prostějov, sportovní funkcionář, Bayreuth

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lukáš Palyza bude hrát za Olomoucko. Je to nadstandardní hráč, říká sportovní manažer Pekárek  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.