Pondělí, 4. září 2023, 20:00
Přírodním způsobem harmonizuje střeva, zažívací ústrojí a pomáhá k jejich normální přirozené funkci. Má blahodárné účinky v ústech, jícnu nebo žaludku. Řeč je o Vitestinu. Doplňku stravy ve formě bylinného nápoje, který je svým rozsahem a působením...
Úterý, 16. srpna 2022, 17:11
Dvacítku nanuků dostupných na českém trhu otestovali odborníci z Kliniky tělovýchovného lékařství Fakultní nemocnice v Olomouci. Zkoumali energetickou hodnotu, obsah živin, suroviny, míru průmyslového zpracování a chuť. Vítězi jsou Mrož jahoda a...
Pondělí, 14. února 2022, 16:00
Konkrétní madeťáky, kteří vymysleli tuhle jednoduchou, ale dokonalou recepturu, sotva dohledáme, ale zasloužili by si metál. Už když se Lipánek v roce 1966 poprvé objevil na trhu, stal se okamžitě hitem. I když jste si na něj museli leckdy počkat....
Pondělí, 15. listopadu 2021, 14:00
Agrola z Jindřichova Hradce vyrábí jogurty a zákysy ve skle už skoro 30 let. Podle stejné receptury a stejným výrobním postupem zrání ve skle. Výraznou a neotřelou chuť jogurtů ovlivňují především mléčné kultury, které si Agrola sama pěstuje ve...
Pondělí, 10. května 2021, 08:00
Několik málo "běžných slov" (nebo i hashtagů), po jejichž přečtení si možná pomyslíte, že už víte vše. Tenhle příběh je však mnohem barvitější a rozhodně ještě nekončí. Na počátku bylo... jídlo, vlastně láska k dobrému jídlu.
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.