Vyhledávání

Nalezené články: "potravinářství"

Sýr z Litovle boduje i v Itálii, Brazzale Moravia hlásí rekordní tržby 4,6 miliardy

Výrazný meziroční nárůst tržeb eviduje podnik Brazzale Moravia z Litovle, který je předním světovým výrobcem sýru typu parmazán. Společnost loni utržila 4,6 miliardy korun, což je takřka o 20 procent více než v roce 2023. Většina produkce z...

Vědci testují využití hmyzu v potravinářství. Cvrččí prášek přidávají do klobás a salámů

Čeští vědci se zaměřili na využití hmyzího prášku v masných výrobcích. Malé larvy podle nich obsahují vysoké množství proteinů i zdravých tuků, v porovnání s ostatními hospodářskými zvířaty se zdá být chov hmyzu také ekologičtější. První výsledky...

Mrtvá zvěř v domovní prádelně. V šumperské bytovce fungovala nelegální výrobna uzenin

Mrtvá lesní zvěř měla viset ve společných prostorách jednoho z činžáků v Šumperku. Bývalá prádelna bytového domu totiž sloužila ke zřejmě nedovolené výrobě uzenin z masa neznámého původu. O nevhodných aktivitách informovali obyvatelé bytovky...

Kopřivy budou běžnou součástí jídelníčku. Je to jen otázka času, myslí si vědci

Je to sice plevel, ale má budoucnost. Takový závěr vynesli odborníci z Agronomické fakulty Mendelovy univerzity, kde pěstují a zkoumají využití kopřiv pro potravinářství i jako krmivo pro zvířata. Podle expertů je otázka času, kdy dostane rostlina...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "potravinářství"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "potravinářství"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.