Počasí dnes25 °C, zítra32 °C
Čtvrtek 20. června 2024  |  Svátek má Květa
Bez reklam

Na Jesenicku havarovala hasičská cisterna. Dva hasiči skončili v péči záchranářů

Mezi obcemi Žulová a Vápenná na Jesenicku havarovala cisterna jednotky dobrovolných hasičů. Při nehodě se zranili dva hasiči. Na místě nehody zasahovala dnes dopoledne policie. Silnice v místě nehody by měla být uzavřena až do 14 hodin.

Cisterna dobrovolných hasičů ze Žulové havarovala dnes dopoledne, když se ze zásahu vracela zpět na základnu. „Při nehodě se zranili dva dobrovolní hasiči, které má v péči ZZS. Komunikace je uzavřena,“ informovala dopoledne mluvčí olomouckých hasičů Lucie Balážová. „Zajistili jsme místo nehody a provedli jsme protipožární opatření,“ doplnila mluvčí.

Podle policie dostal vůz smyk a skončil na boku mimo komunikaci. "Okolnosti havárie jsou předmětem dalšího šetření. Škoda byla předběžně odhadnuta na 700 tisíc korun. Požití alkoholičkých nápojů před jízdou u řidiče cisterny bylo vyloučeno dechovou zkouškou," uvedla policejní komisařka Marie Šafářová

Silnice je uzavřená a policie odklání dopravu na objízdné trasy. Po vyproštění havarovaného vozidla bude provoz obnoven. Předpokládáme, že k jeho obnovení by mohlo dojít mezi 13. a 14. hodinou," doplnila Šafářová.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky nehoda, doprava, cisterna hasiči, Žulová, Vápenná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Jesenicku havarovala hasičská cisterna. Dva hasiči skončili v péči záchranářů  |  Jeseníky  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.