Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Hráči Sigmy představí nové dresy přímo na Horním náměstí. Nebude chybět autogramiáda

Nový ročník FORTUNA:LIGY se nezadržitelně blíží, a proto SK Sigma Olomouc chystá setkání se svými fanoušky. Tři dny před prvním ligovým zápasem, tedy 10. července od 18:00, budou mít všichni Sigmáci možnost přímo na Horním náměstí navštívit předsezónní tiskovou konferenci, představení projektu Zápas století, představení hráčů A-týmu pro nadcházející sezónu v nových dresech, předání mistrovského poháru juniorskému týmu. Navíc budou mít jedinečnou příležitost získat podepsané karty hráčů a trenéra.

V rámci předsezónní tiskové konference budou na otázky novinářů odpovídat trenér Radoslav Látal, sportovní manažer Ladislav Minář a hráč Vít Beneš. Následně marketingový manažer David Holly a bývalý hráč Sigmy a české reprezentace David Rozehnal společně představí projekt Zápas století, který se stane součástí programu oslav k 100. výročí založení klubu. „Nesmírně si vážíme, že nám s přípravou Zápasu století pomáhá taková osobnost jako David Rozehnal. Více vám neprozradím, ale věřím, že se všichni fanoušci fotbalu a především Sigmy mají na co těšit,“ uvedl marketingový manažer klubu David Holly.

Očekávání fanoušků s příchodem nové sezóny nejsou spojena pouze s výkony svého mužstva, ale také s novým designem dresů, ve kterých jejich oblíbenci vyběhnou na trávník. Proto se netradičně chystáme veřejně ukázat nové dresy ještě před začátkem soutěže. Fanoušci Hanáků uvidí domácí i venkovní sadu dresů a navíc i sadu retro dresů. V těch nastoupí hráči Sigmy u příležitosti oslav 100 let klubu v domácím ligovém utkání na přelomu srpna a září. Dojde také k předání mistrovského poháru našemu juniorskému týmu z rukou zástupců vedení klubu i města Olomouce. Celá akce vyvrcholí autogramiádou s hráči A-týmu a novým trenérem Radoslavem Látalem, během níž budou odpovídat na otázky z publika.

Tisková zpráva | Foto Facebook SK Sigma Olomouc

Štítky autogramiáda, fotbal, sport, SK Sigma Olomouc, Olomouc, trenér, 1. česká fotbalová liga, Radoslav Látal, představení, David Rozehnal, Česká fotbalová reprezentace, Ladislav Minář, Vít Beneš

Hráči Sigmy představí nové dresy přímo na Horním náměstí. Nebude chybět autogramiáda  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.