Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po vandalovi, který v Olomouci poničil devět aut za jednu noc

Olomoučtí policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti neznámých mužů v souvislosti s prověřováním případu poškození zrcátek u několika aut v Olomouci. V noci na 30. října 2019 poškodil vandal devět aut ve třech olomouckých ulicích, čímž byla způsobena škoda ve výši 35 tisíc korun.

Na ulici Kubíčkova poškodil dvě auta značek Peugeot a Škoda Octavia. Na peugeotu odlomil jedno ze zrcátek, které bylo později nalezeno na ulici Dlouhá, z octavie odlomil a odcizil obě zpětná zrcátka. Následně na ulici Dlouhá poškodil stejným způsobem šest aut, šlo o vozy značek Škoda Felicia, Audi, Peugeot, Mazda, Citroën Berlingo a Ford Mondeo. Z některých aut vandal ukradl obě zpětná zrcátka, z některých vzal jedno ze zpětných zrcátek. Na jednom z vozidle odlomil zrcátko, které zůstalo viset na elektroinstalaci a na ulici Klicperova vandal poškodil Toyotu Yaris, ze které ukradl obě zpětná zrcátka.

„V dané věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů krádež a poškození cizí věci, za které pachateli v případě jeho zjištění hrozí až dva roky za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Pokud některého z mužů poznáte, zavolejte na linku 158.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky vandal, video, pátrání, auta, vozy, Olomouc, Peugeot, Škoda Octavia, Audi, Mazda, Škoda Felicia, Citroën Berlingo, Ford Mondeo, Toyota Yaris

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po vandalovi, který v Olomouci poničil devět aut za jednu noc  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.