Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Veggie Vánoce, opera i veřejné bruslení

Víkend je tu a my pro vás máme tipy na to, kam si vyrazit. Na své si přijdou fanoušci sportu, ale i milovníci filmů nebo dobrého jídla. Podívejte se do přehledu, který vám Drbna přináší a vyberte si svého favorita na nadcházející víkend.

Pátek

HC Olomouc – Oceláři Třinec

V šest hodin večer se olomoučtí hokejisté představí doma v rámci 23. kola hokejové extraligy. HC Olomouc přivítá třinecké Oceláře.

Imperial Pod v Sámošce: Film Aréna

V sedm hodin večer odstartuje v cowornkigovém centru Vault42 v Olomouci Imperial Pod v Sámošce: Film Aréna, Vault 42. Podruhé se sejde drsná parta filmových školometů a jen ten nejlepší a nejpřipravenější z nich může vyhrát. Vystupující navíc podpoří opuštěné pejsky z psího domova Zastavme utrpení.

Sobota

Veggie Vánoce

V devět hodin dopoledne startují Olomoucké Veggie Vánoce. Akce je určená pro všechny, kteří rádi jedí, pijí i nakupují s ohledem na etické zásady.

P. Glass: Achnaton

Za nejlepšími operními představeními už nemusíte cestovat tisíce kilometrů daleko. Díky přímým přenosům z Metropolitní opery v New Yorku si vychutnáte špičkové inscenace v příjemném prostředí olomouckého kina Metropol. V sobotu v 18:45 je na programu opera Achnaton.

Neděle

Šťastné a chlupaté

“Ať je každé pes aj letos o Vánocách Šťastné a chlupaté” – tak zní letos hanácky laděné motto již 4. ročníku stejnojmenné materiální sbírky pro opuštěné psy, kterou organizují dobrovolníci z Olomouce. Sbírka bude probíhat od 1. do 20. prosince 2019 prostřednictvím sběrných míst v centru Olomouce a výtěžkem tentokrát pomůže Psímu domovu v Žerotíně u Olomouce.

Veřejné bruslení

V neděli si můžete veřejné bruslení na ploše olomouckého zimního stadionu užít hned dvakrát, a to v 10:15 a v 16:30.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com, kinometropol.cz

Štítky víkend, kultura, události, akce, Olomouc, bruslení, Vánoce, HC Olomouc, Drbna.cz, Extraliga ledního hokeje, HC Oceláři Třinec, opera, Metropolitní opera, New York Rangers

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Veggie Vánoce, opera i veřejné bruslení  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.