Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Zábava pro naše nejmenší, ale i bramborová grilovačka nebo koncert Red Zeppelin Revival

Před námi je druhý únorový víkend víkend a my vám přinášíme pár tipů, kam během mrazivých dní vyrazit. Na páteční den a zároveň i celý víkend je připraven zajímavý program pro ty nejmenší batolata - herna Kuk. Pro dospěle nabízí divadlo Tramtarie představení s názvem Prostři mě! V sobotu dopoledne proběhne běh na Posluchov a na olomouckých Poděbradech budou dobroty z brambor. Sobotní večer zahraje ty největší hity od Red Zeppelin jejich Revival. V neděli můžete zajít na veřejné bruslení a nebo do kina. O skvělou zábavu během víkendu nebude nouze!

PÁTEK

KUK v Olomouci

Od pátku až do neděle bude pro ty nejmenší na Střední škole polytechnické připravena herna KUK. Pro batolata bude připravené bludiště, haptický koberec,  interaktivních „týpí“ a další spousta kreativních atrakcí. Užít si společně mohou také divadlo pro nejmenší od Studia Damúza. Připravena bude Hudební pohádka, představení Ptáček a lev a Batosnění. Nejmenší diváci si na Kuku mohou poprvé osahat, prozkoumat a podívat se na představení, pro které neexistuje jazyková bariéra a která berou děti jako parťáky. Celý program a vstupenky na jednotlivé části neleznete  ZDE.

Prostři mě!

Divadlo Tramtarie uvede dnes od v 19 hodin představení s názvem Prostři mě. Komedie z naší mediální současnosti. Nejmenovaná televize uvádí v premiéře 35. řadu oblíbené reality-show, jejíž soutěžící jsou na tři měsíce zavřeni v domě plném skrytých kamer. Hra o jeden milion korun plná strategií, intrik a obnažených emocí právě začíná. Její soutěžící Míra, Jana, Bára a Vít jsou ochotni poprat se o výhru. Mají však jeden problém. Jsou to bývalí skauti! Podaří se jim v drsných podmínkách Ponorky udržet své čestné zásady? A kdo vyhraje milion? Hrají Jana Posníková, Miroslav Černý, Vít Pištěcký a Barbora Šebestíková. Vstupenky na představení jsou v prodeji ZDE. 

SOBOTA

Běh na Posluchov 

V sobotu se uskuteční již 33. ročník Běhu na Posluchov. Trať ze Svatého Kopečna na Posluchov bude tradičně na 10 nebo 5 kilometrů. Její podmínky budou pro letošní rok skvělé - běz ledu a bez sněhu. Start závodu je v 11 hodin dopoledne. Prezentace proběhne už od 9 hodin. 

Sobotní bramborová grilovačka

Během celého sobotní dne bude na olomouckých Poděbradech probíhat Sobotní bramborová grilovačka! Připraveny budou lokše se slaninou nebo s cheddarem a také pečený brambor s trhaným masem nebo cheddarovým přelivem a rukolou. Speciality z brambor z grilu budou pro všechny nachystány už od 10 hodin dopoledne. 

Led Zeppelin Revival Praha 

V osm hodin večer začně v Bounty Rock Café koncert kapely Led Zeppelin Revival Prague. Nejedná se o revival s cirkusovými prvky ve smyslu napodobování oblečení, gest a tance původních protagonistů, ale kapelu zajímá pouze HUDBA, která je naprosto výjimečná a nadčasová a je nutné ji hrát živě, s pokorou a zároveň se zápalem. Skupina existuje již 16 let a stále radostně pokračuje. Koncert v Bounty Rock Cafe bude skvělým zakončením našeho turné po Slovensku a Moravě, jehož začátek bude den předtím v Novém Meste nad Váhom, v klubu Blue Note. Vstupné na akci je 150 Kč.

NEDĚLE

Veřejné bruslení 

V neděli dopoledne od 10:00 do 11:00 a odpoledne od 14:00 do 15:00 hodin  bude pro zájemce o veřejné bruslení otevřen zimní stadion Olomouc. Na stadionu jsou návštěvníkům k dispozici lavičky pro přezutí bruslí a sociální zařízení v útrobách haly. Vstupné je jednotné - 40 Kč a platí se na pokladně zimního stadionu vždy 20 minut před začátkem veřejného bruslení.

Daleko od Reykjavíku

Kino Metropol uvede v neděli v 17:30 film Daleko od Reykjavíku. Drama představuje příběh o silné a tvrdohlavé ženě který se odehrává v kulisách překrásné islandské krajiny a je protkán jemnou severskou absurditou. vstupné do kina je 140 korun

Příjemně strávený víkend přeje Olomoucká drbna! 

Ohodnoť článek

Štítky představení, bruslení, Posluchov, brambor, koncert, Poděbrady, divadlo, kino, Miroslav Černý, Olomouc, Led Zeppelin, Reykjavík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Zábava pro naše nejmenší, ale i bramborová grilovačka nebo koncert Red Zeppelin Revival  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.