Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Olomoucká nákupní centra zavírají prodejny. Potraviny, léky a další potřeby si lze nadále koupit

Obchodní centra v Olomouci hlásí omezený provoz. Od nového nařízení vlády s platností od dnešních šesti hodin ráno se zavírají restaurace a obchody s výjimkou potravin, drogerií, lékáren, čerpacích stanic a elektra. Tato omezení budou trvat minimálně následujících deset dní, tedy do 24. března. Jak se k tomu postavila olomoucká nákupní střediska a kde je možné nakoupit?

Olympia Olomouc

„S účinností od 14. 3. od 6:00 do 24. 3. 2020 do 6:00 dochází k uzavření všech prodejen, s výjimkou hypermarketu Albert, lékárny Dr. Max, čerpací stanice AVIA, tabáku Valmont, Zvěrokruhu, Fokus optik, dm drogerie a Datartu," uvedlo obchodní centrum na svých facebookových stránkách dnes před desátou hodinou ranní.

Galerie Šantovka

„Na základě usnesení vlády ČR o přijetí krizového opatření je většina našich obchodů pro zákazníky uzavřena. Výjimku tvoří pouze prodejny a provozovny blíže specifikované v usnesení," uvedla nákupní galerie na svých webových stránkách, bez bližšího upřesnění.

Obchodní Centrum Haná

„Naše centrum zůstává otevřené, avšak dle rozhodnutí vlády České republiky, s účinností od 14. března 2020 od 6:00 se uzavírají obchody, s vyjímkou hypermarketu TESCO, lékárny, drogerie a pár prodejen," uvedlo na svých webových stránkách centrum.

Olomouc CITY

I v Olomouc CITY se ve velkém uzavírá. Následující obchody však dle informací centra zůstanou otevřené: Datart, iLoveServis, GrandOptical, Geco - Tabák, O2, Oxalis, Pamacom, Pet Center, Teta drogerie.

Galerie Moritz 

„V tuto chvíli jsou otevřeny potraviny Billa, DM drogerie a tabák GECO v suterénu centra. V přízemí je otevřena Lékarna BENU a CEWE Fotolab. V provozu je pak i elektro DATART, Eko čistírna a samoobslužná prádelna," sdělila redakci manžerka centra, Karla Otavová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB Galerie Šantovka

Štítky OC, zavřeno, vláda, koronavirus, obchodní centrum, Olomouc, obchod, Datart, Česko, Albert Česká republika, Dr. Max Lékárna, Šantovka, Tesco, Billa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Olomoucká nákupní centra zavírají prodejny. Potraviny, léky a další potřeby si lze nadále koupit  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.