Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Na olomouckých Poděbradech v noci hořela restaurace. Škoda jde do statisíců

V noci na sobotu vyjížděli olomoučtí hasiči k přírodnímu koupališti Poděbrady u Horky nad Moravou. Požár zde zachvátil oblíbenou restauraci, která je v těchto dnech vyhledávaným výletním cílem Olomoučanů. Při požáru, který způsobila závada na elektroinstalaci, nebyl nikdo v objektu. Škoda je předběžně odhadována na 300 tisíc korun.

K olomouckým Poděbradům se sjely tři jednotky hasičů. „Během páteční noci jsme před půl jednou nám byl nahlášen požár, ke kterému okamžitě vyrazila profesionální jednotka ze stanice Olomouc. Za pomoci jednotek SDH z Horky nad Moravou a Senice na Hané se nám podařilo ohnisko rychle lokalizovat a uhasit,“ uvádí mluvčí hasičů Lucie Balážová.

„Jednalo se o požár menšího rozsahu, který způsobila závada na elektroinstalaci. Při požáru nebyl nikdo zraněn. Škoda byla předběžně vyčíslena na 300 tisíc korun,“ dodává k nočnímu výjezdu Balážová.

I přes nepřijemnou situaci ale restaurace olomoucké Poděbrady na svých facebookových stránkách avizuje, že v omezeném provozu bude fungovat i o tomto víkendu. 

Přátelé stala se nám nemilá věc dnes v noci. Sami moc nevíme jak to bude dál, ale pivko a burger vám ještě tento víkend uděláme improvizovaně venku. O našem dalším osudu vás budeme informovat...

Zveřejnil(a) olomoucké Poděbrady dne Sobota 2. května 2020

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto olomouckepodebrady.cz

Štítky požár, Olomouc, Poděbrady, restaurace, hasiči, Horka nad Moravou, Senice na Hané

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na olomouckých Poděbradech v noci hořela restaurace. Škoda jde do statisíců  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.