Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Romantický rybník a výhled na pasoucí se koně. Takový je olomoucký Park Hotel Prachárna

PR článek

Relaxace a klid v záplavě zeleně s výhledem na romantický rybník. Tak by se dal ve stručnosti shrnout Park Hotel Prachárna, který už více jak 25 let neodmyslitelně patří k hotelovým stálicím v Olomouci. Vedle komfortního ubytování je Prachárna ideálním místem také pro rodinnou oslavu, svatbu, firemní školení nebo sportovní soustředění.

Hotel je postaven v historické budově z první poloviny 19. století, která sloužila jako sklad střelného prachu. Odtud tedy název Prachárna, která v současnosti nabízí více jak čtyřicet pokojů. Kromě odpočinku, kvalitního spánku a místa pro klidou práci, si návštěvníci Prachárny užijí také romantický výhled na rybník, privátní saunu a Garden Restauraci. Ta je zasazena do přírody v zelené zahradě připomínající ostrov klidu uprostřed civilizace.

Restaurace s Letní zahrádkou přímo vyzývá k pracovnímu obědu nebo k romantické večeři. Najíst se můžete na terase s překrásným výhledem na rybník a pasoucí se koně. Právě na břehu rybníka se nachází také altán, který se pravidelně stává místem pro pohádkovou svadbu či nezapomenutelnou oslavu v prostorách dýchajících kouzelnou atmosférou.

K Park Hotelu Prachárna se dostanete snadno díky jeho strategické poloze na severozápadním okraji Olomouce, kousek za kruhovým objezdem na Mohelnici. Prachárna je snadno dostupná z olomouckého obchvatu a v areálu hotelu poskytuje hostům bezplatné parkování. Málokdo by ale určitě řekl, že je od historického centra vzdálená pouhých 5 minut jízdy autem.

Veškeré další informace o Park Hotelu Prachárna naleznete na jeho webových stránkách. Prachárnu můžete sledovat i na Instagramu, kam pravidelně přidává fotky z olomoucké oázy klidu a také skvělého jídla, které zde připravují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky park, hotel, prachárna, Olomouc, restaurace, rybník, slavnost, svatba, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Romantický rybník a výhled na pasoucí se koně. Takový je olomoucký Park Hotel Prachárna  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.